Nachtleven in Kuşadasi

Kuşadasi kent een uitgebreid nachtleven en iedereen kan een geschikte plek vinden om tot in de vroege morgen te feesten.

Bar Street

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Eén van de populairste bestemmingen voor het uitgaanspubliek van Kuşadasi is de zogeheten Bar Street. Hier bevinden zich talloze bars en pubs en iedereen kan wel iets vinden waar hij of zij zich thuis voelt. Wanneer u tijdens uw vakantie Nederland begint te missen kunt u een avondje naar Bar Oranje Leeuw gaan. Verder bevinden zich in Bar Street met name veel Ierse Pubs. De prijzen in Bar Street liggen vrij hoog, terwijl de gemiddelde leeftijd van de bezoekers vrij laag is.

Turkse Avond

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Wanneer u in Turkije op vakantie bent, moet u ook een keer een Turkse avond meemaken. In Kuşadasi kunt u dit het beste doen in de Caravanserai. Tijdens een Turkse avond maakt u kennis met de traditionele Turkse folklore. In de Caravanserai worden lange tafels opgesteld waaraan alle gasten plaatsnemen en nadat u vooraf diverse mezes (kleine hapjes) heeft genuttigd, begint tijdens het hoofdgerecht de show, met onder andere zang en buikdansoptredens. Uiteraard ontbreekt de traditionele Turkse raki niet tijdens deze avond.

Kaleiçi

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In de oude wijk van Kuşadasi, Kaleiçi vindt u talloze bars, restaurants en clubs. U treft hier een grotere variëteit aan bars dan in de Bar Street, waar het merendeel bestaat uit Ierse pubs. Kaleiçi telt diverse traditionele Turkse bars, homobars, rock cafés en verschillende bars met live muziek.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Beach Clubs

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Behalve bars vindt u in Kuşadasi ook enkele trendy Beach Clubs. Populair zijn de clubs bij Ladies Beach. Enkele beach clubs die u eens kunt proberen zijn de Miracle Beach Club en Jade Beach Club. Beide clubs beschikken over diverse faciliteiten, waaronder een restaurant, bar, en watersportmogelijkheden. Jade Beach Club beschikt daarnaast over trampolines, een basketbal- en een beachvolleyveld.