Entertainment in Kuşadasi

In Kuşadasi zijn verschillende waterparken gelegen en ook kunt u een bezoek brengen aan het dolfinarium of Sea Park waar u diverse zeedieren van dichtbij leert kennen.

Waterparken

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

De grootste waterparken in Kuşadasi zijn Adaland en Aqua Fantasy. Een wat kleiner waterpark is Long Beach Aqua Resort. De Aqua Fantasy en Long Beach waterparken behoren tot hotels, maar zijn ook toegankelijk voor mensen die niet in de hotels verblijven. Adaland heeft meer dan 20 waterattracties, waaronder glijbanen waar u met het hele gezin tegelijk af glijdt, glijbanen waarop u een snelheid van 60 km/u kunt behalen en tunnelglijbanen, waarbij u volledig in het donker naar beneden glijdt. Aqua Fantasy waterpark biedt volop entertainment. Behalve de diverse glijbanen en zwembaden, kunt u deelnemen aan de Rain Dance, watervolley of de ‘Wet and Funny Dance Show’. Een DJ zorgt de hele dag door voor de juiste muziek voor een dag vol waterpret. Long Beach tot slot is kleiner dan de andere twee parken, maar ook hier treft u vele verschillende glijbanen en worden allerlei activiteiten georganiseerd door het animatieteam.

Dolfinarium en Sea Park

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Adaland bestaat behalve uit een waterpark ook uit een dolfinarium en een Sea Park. In het dolfinarium kunt u dolfijnen- en zeehondenshows bijwonen. Dolfijnenliefhebbers kunnen zelfs met dolfijnen zwemmen, maar hier moet u wel 200 Turkse Lira extra voor betalen. In het Sea Park krijgt u de mogelijkheid om te zwemmen te midden van tropische vissen, in een kooi het haaienaquarium in te zakken en in het roggenaquarium kunt u deze vissen aanraken en zelfs voeren.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Karten

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Wanneer u van racen houdt, kunt u gaan karten op het Ada Karting Park. Het is een kleine kartbaan die in 2006 geopend is. De karts zijn goed onderhouden. In het hoogseizoen kan het vrij druk worden, maar buiten het seizoen om is het vaak rustig en kan het zijn dat u met uw groep de enige bent; een unieke kans om elkaar uit te dagen.